Markiser

Styrelsen har beslutat att godkänna markiser på balkongerna mot innergården.

Den firma som vi har beslutat att använda oss av är Uppsol AB, det är alltså inte tillåtet att använda sig av någon annan.

Markiserna kommer att vara gråa och det är ett krav att den är eldriven samt att minst vindsensor måste finnas som en säkerhetsåtgärd. Det går även att välja solsensor som tillval utöver vind. Det betyder att markisen åker ut när solen ligger på också.

Vid installation kommer även elen på balkongen att kopplas på hela tiden så att man inte av misstag stänger av den, då fungerar inte vindsensorn.

Markisen som installeras på balkonger längst upp åker in i en skyddande kassett men har man en balkong ovanför sig så behövs inte det.

De markiser som är offererade är utifrån balkonger på vår innergård på drygt 5 m. OBS vid andra mått så får ni kontakta Uppsol för annan offert.

Vi har även beslutat att godkänna markiser på balkonger mot Gröna gatan. Där behöver Uppsol besöka er för en offert då balkongerna ser olika ut och det finns olika varianter på markiser.

 

  • Detaljfrågor kring markiser, funktion, betalning hänvisar vi till Uppsol och Anton Aldén. Han nås på anton.alden@uppsol.se . Ni hittar Uppsolpå Fyrislundsgatan 68.
  • Andra mått på balkonger hänvisar vi till Uppsol för egen offert.
  • Balkongmarkiser utifrån den offert vi fått ska beställas av Anton Alden på Uppsol senast 7 maj för en samlad beställning. Detta för att det finns lite utmaningar med att lyfta upp markiserna på hög höjd och för att få ner kostnaden så bör detta göras samtidigt. Det går självklart att beställa markiser senare under året men då kan vi inte garantera priserna i bifogad offert.
  • Uppsol erbjuder räntefri avbetalning 12-24 månader.
  • Uppsol säljer även balkongskydd, kontakta dem för offert.

 

Offert:

Offert Markiser BRF Längtrans Alle.pdf

 

För mer info besök Uppsol:

https://www.uppsol.se/markiser/